Είσαι επιτυχών του VOUCHER 30000 Ανέργων και αναζητάς τμήμα για την κατάρτισή σου; 

Ανακοινώθηκε το Μητρώο Ωφελούμενων Ανέργων Β’ Κύκλου στο πλαίσιο του έργου “Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες” και υλοποίηση των δράσεων δημοσιότητας από την Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ ΥΠΕΚΥΠ – Β’ Κύκλος, κωδικός ΟΠΣ ΤΑ 5157226, της Δράσης 16913.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για όλες τις διαδικασίες που πρόκειται να ακολουθήσουν.

Για την περίπτωση που δε σημειώσατε τον ΚΑΥΑΣ, μπορείτε να ανακτήσετε την αίτησή σας, στον παρακάτω σύνδεσμο:

 Κάνετε είσοδο στο σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise/eggraphe-sto-metroo-opheloumenon-gia-ten-katartise-meso-ton-kedibim-ton-aei-kai-ton-adeiodotemenon-kdbm με τους προσωπικούς σας κωδικούς taxisnet.

 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ.
Το ΚΔΒΜ EUROPROGRESS συλλέγει, εφόσον δηλώσετε τη συγκατάθεσή σας, τα παραπάνω δεδομένα για να σας ενημερώνει για τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, σύμφωνα με την ισχύουσα Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων .
Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα που τηρούμε και μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Το ΚΔΒΜ EUROPROGRESS σε καμία περίπτωση δεν θα κοινοποιήσει τα στοιχεία σας σε τρίτους.

Επιθυμώ να λαμβάνω στα στοιχεία επικοινωνίας μου ενημερωτικό και προωθητικό υλικό για δράσεις συμβουλευτικής,σύμφωνα με την Πολιτική Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων του ΚΔΒΜ EUROPROGRESS, για την οποία ενημερώθηκα.
Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιούνται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ενωσης– NextGenerationEU.
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Θέλω να είμαι πρώτος!!!
Θέλω να είμαι πρώτος!!!