«Πάω Μπροστά»   Νέο Επιδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης VOUCHER 150.000 Εργαζομένων , με εκπαιδευτικό επίδομα έως 400€


Το ΚΔΒΜ EUROPROGRESS συμμετέχει στη δράση ως πάροχος κατάρτισης στο νέο Πρόγραμμα «Πάω Μπροστά» για 150.000 εργαζομένους.

Έργο

Πρόγραμμα «Πάω Μπροστά» για την κατάρτιση 150.000 εργαζομένων στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες. Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης- NextGenerationEU.

Σε ποιους απευθύνεται

Ωφελούμενοι: Εργαζόμενοι οι οποίοι πληρούν κατ’ ελάχιστον τις κάτωθι προϋποθέσεις:

I. Να είναι μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα.

II. Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

III. Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης .

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να υποβάλει μια αίτηση συμμετοχής και να παρακολουθήσει ένα μόνο πρόγραμμα κατάρτισης, στο πλαίσιο της παρούσης πρόσκλησης .

Περιεχόμενο προγράμματοςΑντικείμενα κατάρτισης- :

Ο ωφελούμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορα προτεινόμενα προγράμματα που αφορούν σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Περιλαμβάνουν:

I. Θεωρητική κατάρτιση διάρκειας 80 ωρών, με δια ζώσης (12 ώρες), εξ αποστάσεως σύγχρονη (48 ώρες) και ασύγχρονη εκπαίδευση (20 ώρες), που οδηγούν σε απόκτηση ψηφιακών και «πράσινων» γνώσεων και δεξιοτήτων.

II. Πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο των προγραμμάτων κατάρτισης.

Εκπαιδευτικό επίδομα

Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε 5 €/ώρα κατάρτισης μικτά, (έως 400€, ανάλογα με τις ώρες παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης).

Η επιλογή των ωφελουμένων στο πλαίσιο της πρόσκλησης θα γίνεται κατά ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ υποβολής της αίτησης, εφόσον πληρούνται οι επί μέρους προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα κατάρτισης που θα επιλέξουν ( Εκπαιδευτικό επίπεδο, γνώση ξένης γλώσσας, όπου απαιτείται κ.λπ.) και μέχρι εξαντλήσεως των προσφερομένων θέσεων.

Για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας απευθυνθείτε στο :

ΚΔΒΜ EUROPROGRESS

Όθωνος 7, Λαμία, τηλ.: 2231020111 , 2231069366

Related Posts