Το νέο πρόγραμμα “Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων” αναμένεται να πάρει άμεσα ΦΕΚ προκειμένου να βγει η προκήρυξη από τον ΟΑΕΔ για την έναρξη υποβολής των αιτήσεων.



ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η κοινωφελής εργασία αφορά σε 7 μήνες εργασίας και 1 μήνα κατάρτισης. Ο νέος κύκλος θα αφορά 25.000 ωφελούμενους κι η ημερήσια αμοιβή αναμένεται να διαμορφωθεί στα 21,84 ευρώ, ενώ η μηνιαία έως 546 ευρώ.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Τοποθέτηση σε συγκεκριμένη θέση απασχόλησης σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/ συναφείς φορείς και Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων. Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης έως 150 ώρες, ανάλογα με το θεματικό αντικείμενο που θα επιλέγει ο ωφελούμενος, το οποίο θα οδηγεί στην πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος.



ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ

Το ΚΕΚ EUROPROGRESS σας δίνει την δυνατότητα, μέσω εξειδικευμένης εφαρμογής που έχει δημιουργήσει, να υπολογίσετε τα μόρια σας για την Κοινωφελή Εργασία 2021.

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Θέλω να είμαι πρώτος!!!
Θέλω να είμαι πρώτος!!!